Het arrangement

Wil je graag op een ontspannen manier kennis maken met de sauna en ook lekker dichtbij overnachten? Dan is Het Badkleding Sauna-arrangement de perfecte keuze. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je terecht bij Wellnessresort De Zwaluwhoeve tijdens de badkledingdagen. De Zwaluwhoeve is vanaf 10.00 uur geopend en is slechts op 6 autominuten van het Wellnest verwijderd. Na een dagje ontspannen voor jullie geen lange reistijd meer en kun je bij ons nog even nagenieten met een wijntje en de volgende dag aanschuiven bij een heerlijk ontbijt.

Het arrangement is inclusief:

  • 1 dagentree Zwaluwhoeve op dinsdag, woensdag of donderdag badkledingdag
  • Gegarandeerd ALTIJD toegang met jouw Wellnest voucher zonder reservering.
  • Vroege check in tussen 10-11 uur met koffie-thee en iets lekkers bij aankomst
  • 1 drankje uit de minibar bij terugkomst
  • 1x overnachting bij Het Wellnest
  • 1x uitgebreid biologisch ontbijt

Overnachten in Het Wellnest

Combineer je sauna-dagje bij Wellnessresort De Zwaluwhoeve met een overnachting  in een van de mooiste ambiance van Noord-Veluwe, een romantische historische hallenboerderij uit 1744 die in 2006 geheel gerenoveerd is.  In de ochtend haal je alvast de sleutel op van je kamer en na jullie saunadagje ga je fijn overnachten in een van de romantische kamers met comfortabele boxspring en  privébadkamer. Nadat  je bent uitgeslapen wacht je een heerlijk uitgebreid ontbijt. Als het mooi weer is  kan dit ook in de tuin.

Wil je dit liever omdraaien, dus eerst overnachten en dan naar de sauna kan dit natuurlijk ook! Je kunt dit aangeven bij je reservering.

B&B double room Laguna

Boek Het Wellnest sauna-arrangement
Zoek & Boek