Het arrangement

Wil je een dagje naar de sauna en vervolgens in de buurt overnachten? Dan is Het Wellnest arrangement de perfecte keuze. Wellnessresort De Zwaluwhoeve is vanaf 10.00 uur geopend en is slechts op 7 autominuten van het Wellnest verwijderd. Na een dagje relaxen lig je dus zo op bed of kan je bij ons open haard nog even nagenieten. Het arrangement is inclusief:

  • 1 dag Zwaluwhoeve of Veluwse Bron (naar keuze aankomst- of vertrekdag)
  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt

Overnachten in Het Wellnest

Combineer je sauna-dagje bij Wellnessresort De Zwaluwhoeve met een overnachting  in een van de mooiste ambiance van Noord-Veluwe, een romantische historische hallenboerderij uit 1744 die in 2006 geheel gerenoveerd is.  In de ochtend haal je alvast de sleutel op van je kamer en na jullie saunadagje ga je fijn overnachten in een van de romantische kamers met comfortabele boxspring en  privébadkamer. Nadat  je bent uitgeslapen wacht je een heerlijk uitgebreid ontbijt. Als het mooi weer is  kan dit ook in de tuin.

Wil je dit liever omdraaien, dus eerst overnachten en dan naar de sauna kan dit natuurlijk ook! Je kunt dit aangeven bij je reservering.

B&B double room Laguna

Boek Het Wellnest sauna-arrangement
Zoek & Boek