Ons ontbijt

Culinair 5-gangen ontbijt | Vers gemaakt | Locale Producten | Paleo | Biologisch

De belangrijkste maaltijd van de dag

Het ontbijt is de belangrijkste en lekkerste maaltijd van de dag. Bij B&B Het Wellnest verzorgen wij met passie een uitgebreid, zelfgemaakt ontbijt. We laten onze gasten graag kennismaken met het PALEO principe en onze unieke 5-gangen ontbijtspecial. Natuurlijk serveren wij hier ook nog afgebakken broodjes bij voor de liefhebber.

 


‘I love sleep because it’s like a time machine to breakfast’


Onze ontbijtjes

In het weekend serveren wij vanaf 9:00 uur ons unieke 5-gangen ontbijt. Hierbij verrast Christa je met allerlei kleine en speciale ontbijthapjes.
Liever een gewoon, maar wel heerlijk ontbijt? Dat kan natuurlijk ook!

5-gangen ontbijt

In het weekend kun je kiezen voor ons 5-gangen ontbijt. Ideaal als je lekker de tijd wilt nemen voor je ontbijt en de dag met een goede basis wilt starten. Je krijgt allerlei speciale, kleine ontbijtjes geserveerd. Laat je verrassen!

Biologisch en Veluws ontbijt

Van maandag t/m vrijdag serveren wij standaard een biologisch ontbijt met lokale producten. Een heerlijk broodje van de dorpse bakker, beleg bij de lokale slager en een eitje naar keuze. Natuurlijk geserveerd met verse jus d’orange, koffie en thee.

Paleo special

Zin in een ander ontbijtje dan je thuis gewend bent? Kies dan voor een ons Paleo ontbijt. Met verschillende gluten- en lactosevrije gerechtjes geniet je van creatieve ontbijtjes.

Ontbijtwensen

Heb je een allergie, of heb je om een andere reden speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon

Neem telefonisch contact op via het nummer +31 (6) 1261 2583

E-mail

Stuur een mail naar info@hetwellnest.nl voor meer informatie.

Onze locatie

Harderwijkerweg 251, 8077 RE Hulshorst, Nederland

Dieetwensen