Schildervakantie 2023

naar aanmelding
Data 2023

22 tot 26 mei (VOL)  -    26 tot 30 juni (VOL) -    10 tot 14 juli (VOL)      -   
21 tot 25 augustus (nog 1 plek !!) -     11 tot 15 september (VOL) 

SCHILDEREN OP DE VELUWE

Ga er lekker even tussenuit en zet je gedachten op nul terwijl je jouw creativiteit zijn gang laat gaan. B&B Het Wellnest biedt een schilderachtige omgeving met groentetuin, bloementuin, boomgaard, mooie “Monet vijver”, kippenren en enkele monumentale bomen waar je er even helemaal uit bent. Ook zijn er in de omgeving talloze geweldige plekjes die al voor vele beroemde kunstenaars een inspiratie waren. 

DE TECHNIEKEN

Christa, jullie docent, heeft 5 jaar kunstacademie gedaan en beheerst de volgende technieken: olieverf, acryl, inkt, houtskool en etsen. Gedurende de week helpt zij jullie met tips, trucs en techniek. Gebruik van basismaterialen als papier, acrylverf, houtskool en inkt staan ter beschikking evenals gebruik van een veldezel. Werk je liever op doek dan kun je dat het beste zelf meenemen.

De schildervakantie is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. De groep bestaat uit maximaal 5-6 personen en er is voldoende tijd om iedereen persoonlijke aandacht te geven op zijn of haar niveau.

We moeten soms een stukje lopen in de natuur en onze spullen meenemen. Derhalve is deze vakantie minder geschikt voor mindervaliden.

Reserveer nu
B&B Het Wellnest
Ontbijtzaal
B&B Het Wellnest
Keuken Het Wellnest
B&B met piano
Woonkamer Het Wellnest
Sfeerimpressie Het Wellnest
Entree Het Wellnest
Lamp
Tuin Het Wellnest
Seen lampen
Keuken Het Wellnest

Inclusief


 • Gebruik van basis schilder (acryl)- en tekenmateriaal
 • 4 overnachtingen met ontbijt
 • 4x vegetarisch 2-gangen diner met lokale ingrediënten en groente uit eigen tuin
 • 3x lunch
 • Onbeperkt koffie, thee, fris en wijn

Optie 1

1 persoon per kamer met bad of douche
€ 765 p.p.

Optie 2

2 personen (partners) per kamer met bad of douche
€ 1.090 per 2 deelnemers (€ 545 p.p.)

Let op:
De schildervakantie is minder geschikt voor mindervaliden. We werken buiten in de natuur en moeten daarom soms een stukje lopen.

HET PROGRAMMA

Maandag

Vanaf 13.00 ben je van harte welkom bij B&B Het Wellnest in Hulshorst. De koffie, thee en natuurlijk iets lekkers staan al klaar. Vanaf 14.00 uur gaan we meteen van start met een leuke oefening om even los te komen en bespreken we de week. De dag sluiten we af met een heerlijk diner en een borrel om elkaar beter te leren kennen.

Dinsdag t/m donderdag
 • 8:00 - 9:00 uur: Ontbijt
 • 9:00 - 12.30 uur: Schilderles en buiten werken aan opdrachten
 • 13.00 uur: Lunch
 • 13:00 - 17.00 uur: Vrije tijd! Je gaat nog even lekker door, je pakt een fiets en verkent de omgeving of je pakt een boek om lekker in de tuin te lezen. Wat jij wil!
 • 17.00 uur: Werkbespreking van al het moois met hapje en drankje en info over de volgende dag
 • 19.00 uur: Heerlijk vegetarisch diner
Vrijdag

Vrijdag na het ontbijt en een kop koffie of thee nemen we weer afscheid.

Meld je aan voor de schildervakantie

Museumbezoek

Noord-Veluws museum

Als je het leuk vind  kun je in de middag naar het Noord-Veluws Museum waar schilderijen te zien zijn van lokale schilders en van de omgeving Nunspeet.

Neem dus je museum jaarkaart mee als je die hebt.

OTNDEK DE LUXE KAMERS VAN B&B HET WELLNEST

B&B Het Wellnest, een romantische hallenboerderij uit 1744, heeft 5 luxe kamers voorzien van comfortabele boxsprings en met een eigen badkamer en uitzicht op de prachtige tuin. Met de heerlijke tuin, sfeervolle ontbijtruimte en een prachtige woonkamer met open haard is het ideaal om even helemaal tot rust te komen. Wie weet, maak je wel kennis met onze kippen die voor heerlijke verse eitjes zorgen en buiten rondscharrelen.

schildervakantie nederland

Aanmeldformulier schildervakantie

Meld je snel aan voor jouw favoriete datum . Je kunt alleen met 2 personen op 1 kamer boeken als jullie een stel zijn. Er zijn namelijk geen losse beddden. Indien het vol is , is het mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Mocht er een plek vrij komen, dan nemen we contact met je op!

Schildervakantie 2023
Schildervakantie van *
Nog even dit: *
Contactgegevens

Harderwijkerweg 251
8077 RE Hulshorst
+31 (6) 48 55 95 11
info@hetwellnest.nl

Zoover awards
Booking.com
B&B Het Wellnest

Romantische B&B midden op de Veluwe. Overnachten in de romantische historische hallenboerderij Het Wellnest uit 1744 is een ware belevenis. Geniet een luxe en comfortabel verblijf in één van onze vijf kamers met een uitgeserveerd biologisch ontbijt en ervaar een eersteklas mini-vakantie in eigen land.

Volg ons
Instagram Het Wellnest
Facebook Het Wellnest
Zoek & Boek
Contactgegevens

Harderwijkerweg 251
8077 RE Hulshorst
+31 (6) 48 55 95 11
info@hetwellnest.nl

B&B Het Wellnest

Romantische B&B midden op de Veluwe. Overnachten in de romantische historische hallenboerderij Het Wellnest uit 1744 is een ware belevenis. Geniet een luxe en comfortabel verblijf in één van onze vijf kamers met een uitgeserveerd biologisch ontbijt en ervaar een eersteklas mini-vakantie in eigen land.

Zoek & Boek
Volg ons
Facebook Het WellnestInstagram Het Wellnest
Zoover goldReviews booking