Workation Grip op groei

Reserveren
Data 2020

20 tot 24 januari - 10 tot 14 februari

Ontspannen werken OP DE VELUWE

Naast de ontspanningsmomenten zoomen we in op het gebied van financieel management en marketing. We gaan ook  aan de slag met de balans in je leven en jouw ideeën. Even stilstaan en reflecteren. Hoe is het begonnen, waar sta je nu en het allerbelangrijkst, waar wil je naar toe? In deze week staat ook een 1-op-1 sessie op het programma waar ruimte is voor individuele vragen.

Deze workation brengt je helderheid, inspiratie en inzichten die je zowel zakelijk als in je persoonlijke situatie kunt toepassen. Door helderheid te krijgen in wat je wilt en waar je naar toe wilt, maak je betere keuzes voor de toekomst.

Droom | Relax | Werk samen | Leer

Deze midweek en workation is voor iedere ondernemer en manager die even weg wil van de dagelijkse hectiek en tijd wil vrijmaken om te evalueren, nieuwe plannen maken en koers bepalen. Tijd voor een break!

Tijdens deze inspirerende midweek krijg je die ruimte.  Naast een masterclass Financieel Management en een masterclass Marketing is er voldoende tijd voor bezinking en bezinning. Tijdens deze workation gaan we aan de slag met jou en jouw visie voor je bedrijf. Je krijgt handvatten, tips en trucs om dingen anders of beter aan te pakken. En als kers op de taart is er ook tijd voor een individuele business-coaching sessie met Christa van Dongen , Financieel Manager en Business Controller.

Inclusief

 • Individuele business coaching sessie
 • Masterclass Financieel Management
 • Masterclass Marketing
 • 4 overnachtingen met ontbijt
 • 4x Diner
 • 3x Lunch
 • Onbeperkt koffie, thee, fris en wijn

Investering

1 persoon per kamer met bad & douche
€885,00 exclusief 21% BTW


Reserveer nu

HET PROGRAMMA

Maandag

Tussen 15.00-16.00 uur is er ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in Het Wellnest. We starten met een kennismakingsronde en spreken het programma van de week door met aansluitend een gezamenlijk diner.

Dinsdag

Na het biologische ontbijt maken we een lange wandeling in de prachtige natuur van de Veluwe, onder begeleiding van Anouk Smit van True Nature Trails die het gebied op haar duimpje kent. We verlaten de  gebaande paden om goed los te komen uit onze dagelijkse gedachten. Goede wandelschoenen meenemen dus!

In de middag is er een masterclass Financieel Management – Wat zeggen de cijfers over je bedrijf? Simpel helder en in Jip en Janneke taal, kennis van boekhouden is niet nodig. Deze masterclass wordt gegeven door Christa van Dongen van WeDo Profitcoaching.

Woensdag

Na een korte wandeling door het Belvedère bos ga je aan de slag met jouw bedrijf. De ideeën en kennis van dinsdag werk je uit met kernpunten. ’s Middags staat er een Masterclass Marketing door Daniëlla Weber van CastaNovum op het programma.

Donderdag

Op donderdag vinden de individuele coachingsgesprekken plaats en is er ruimte om te relaxen, met elkaar te brainstormen en tijd voor jezelf te nemen.

Vrijdag

Na het ontbijt gaat iedereen weer fris naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en boordevol nieuwe energie.

Investeer in jezelf

Grip op groei is voor jou als je het gevoel hebt dat...

 • Je mee holt met je bedrijf
 • Je geen tijd voor andere dingen hebt
 • Je snel groeit maar grip verliest
 • Je inzicht wil in wat cijfers zeggen
 • Je voor een impactvolle keuze staat
 • Je wilt reflecteren en klanken met andere ondernemers
 • Je tijd wil om ideeën verder uit te werken en vorm te geven
 • Je wilt weten hoe je social media beter kunt benutten
workation

OTNDEK DE LUXE KAMERS VAN B&B HET WELLNEST

B&B Het Wellnest, een romantische hallenboerderij uit 1744, heeft plek voor 12 gasten met luxe kamers voorzien van comfortabele boxsprins. Uitzicht op de prachtige tuin en met ensuite badkamer. Met een heerlijke tuin, sfeervolle ontbijtruimte en een prachtige woonkamer met open haard om even helemaal tot rust te komen. Wie weet, maak je wel kennis met onze kippen die voor heerlijke verse eitjes zorgen en buiten rondscharrelen.

workation

Aanmeldformulier Grip op groei

Er is slechts plek voor 5 deelnemers per workation. Je beschikt over jouw eigen luxe kamer met sanitair. Er is veel privacy, rust en ruimte en in de avond kun je relaxen in de woonkamer en napraten bij de open haard.

Workation 2020
Workation van *
Nog even dit: *
Contactgegevens

Harderwijkerweg 251
8077 RE Hulshorst
+31 (6) 1261 2583
info@hetwellnest.nl

Zoover awards
Booking.com
B&B Het Wellnest

Romantische B&B midden op de Veluwe. Overnachten in de romantische historische hallenboerderij Het Wellnest uit 1744 is een ware belevenis. Geniet een luxe en comfortabel verblijf in één van onze vijf kamers met een uitgeserveerd biologisch ontbijt en ervaar een eersteklas mini-vakantie in eigen land.

Contactgegevens

Harderwijkerweg 251
8077 RE Hulshorst
+31 (6) 1261 2583
info@hetwellnest.nl

B&B Het Wellnest

Romantische B&B midden op de Veluwe. Overnachten in de romantische historische hallenboerderij Het Wellnest uit 1744 is een ware belevenis. Geniet een luxe en comfortabel verblijf in één van onze vijf kamers met een uitgeserveerd biologisch ontbijt en ervaar een eersteklas mini-vakantie in eigen land.