Naast de ontspanningsmomenten zoomen we in op het gebied van financieel management en marketing. We gaan ook  aan de slag met de balans in je leven en jouw ideeën. Even stilstaan en reflecteren. Hoe is het begonnen, waar sta je nu en het allerbelangrijkst, waar wil je naar toe? In deze week staat ook een 1-op-1 sessie op het programma waar ruimte is voor individuele vragen.

Deze workation brengt je helderheid, inspiratie en inzichten die je zowel zakelijk als in je persoonlijke situatie kunt toepassen. Door helderheid te krijgen in wat je wilt en waar je naar toe wilt, maak je betere keuzes voor de toekomst.

Droom | Relax | Werk samen| Leer

Deze midweek en workation is voor iedere ondernemer en manager die even weg wil van de dagelijkse hectiek en tijd wil vrijmaken om te evalueren, nieuwe plannen maken en koers bepalen. Tijd voor een break!

Tijdens deze inspirerende midweek krijg je die ruimte.  Naast een masterclass Financieel Management en een masterclass Marketing is er voldoende tijd voor bezinking en bezinning. Tijdens deze workation gaan we aan de slag met jou en jouw visie voor je bedrijf. Je krijgt handvatten, tips en trucs om dingen anders of beter aan te pakken. En als kers op de taart is er ook tijd voor een individuele business-coaching sessie met Christa van Dongen , Financieel Manager en Business Controller.

B&B Het Wellnest Hulshorst Nunspeet

Workation Grip op Groei is voor jou als..

* Je holt mee met je bedrijf
* Je hebt geen tijd voor andere dingen
* Je groeit snel maar verliest grip
* Je wil inzicht in wat cijfers zeggen
* Je staat voor een keuze
* Je wil reflecteren en klanken
* Je wil tijd om ideeën uit te werken en vorm te geven
* Je wil weten hoe je social media beter kunt gebruiken

Het programma

Geef jezelf en jouw bedrijf dit waardevolle cadeau!  De workation duurt van maandag tot vrijdag.

Maandag

Tussen 15.00-16.00 uur is er ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in Het Wellnest. We starten met een kennismakingsronde en spreken het programma van de week door met aansluitend een gezamenlijk diner.

Dinsdag

Na het biologische ontbijt maken we een lange wandeling in de prachtige natuur van de Veluwe, onder begeleiding van Anouk Smit van True Nature Trails die het gebied op haar duimpje kent. We verlaten de  gebaande paden om goed los te komen uit onze dagelijkse gedachten. Goede wandelschoenen meenemen dus!

In de middag is er een masterclass Financieel Management – Wat zeggen de cijfers over je bedrijf? Simpel helder en in Jip en Janneke taal, kennis van boekhouden is niet nodig. Deze masterclass wordt gegeven door Christa van Dongen van WeDo Profitcoaching.

Woensdag

Na een korte wandeling door het Belvedère bos ga je aan de slag met jouw bedrijf. De ideeën en kennis van dinsdag werk je uit met kernpunten. ’s Middags staat er een Masterclass Marketing door Daniëlla Weber van CastaNovum op het programma.

Donderdag

Op donderdag vinden de individuele coachingsgesprekken plaats en is er ruimte om te relaxen, met elkaar te brainstormen en tijd voor jezelf te nemen.

Vrijdag

Na het ontbijt gaat iedereen weer fris naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en boordevol nieuwe energie.

Voor ondernemers en managers die  alles uit hun onderneming willen halen

Informatie

Er is slechts plek voor 5 deelnemers per workation. Je beschikt over jouw eigen luxe kamer met sanitair. Er is veel privacy, rust en ruimte en in de avond kun je relaxen in de woonkamer en napraten bij de open haard.

Het verblijf is all-inclusive.
Inclusief ontbijt, lunch en diner en onbeperkt koffie, thee, sap en water. Tijdens het diner is er uiteraard ook een wijntje en een biertje 😉

Investering

De bijdrage voor deze all-inclusive workation Grip op Groei is €885,00 excl. 21%BTW.


Meld je aan voor de workation