Wij zijn gewoon open!

Op zoek naar rust, natuur én buiten? Dan hebben wij goed nieuws voor alle levensgenieters onder ons. B&B Het Wellnest blijft gewoon gasten blijven ontvangen in deze periode. Natuurlijk doen we dit wel met voldoende hygiëne maatregelen om voor iedereen het verblijf zo veilig en relaxt mogelijk te houden. Geen zorgen over besmettingen, verzinnen wat nu weer te doen, maar gewoon even er tussenuit en ontspannen!

Onze maatregelen
  • In de ontbijtruimte kan 1,5 meter tussen de tafels en de gasten behouden worden. 
  • Het Wellnest is zeer ruim opgezet en gasten lopen hier elkaar niet in de weg. Iedere kamer heeft bovendien zijn eigen zitje en badkamer.
Dineropties

Boek op tijd jouw restaurantbezoek.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij jullie zo spoedig mogelijk een restaurant te reserveren voor tijdens jullie verblijf.

Wij hebben voor jullie deze tips

in Nunspeet
“Bij Frans”  …………………………onze favoriet in Nunspeet
Gasterij De Kromsteert
Chinees Restaurant Ni Hao
Aziatisch Restaurant Jing
Grieks restaurant Sirtaki

In Harderwijk:
Da Gabriela  italiaan
Ratatouille  culinair bistro
‘t Nonnetje  2 michelinsterren
Basiliek  1 michelinster
Dikke Dirck  voor vleesliefhebbers

In Vierhouten
Klavertje Vier  biologisch
Restaurant Bistro Novice

In Elburg
Achter de Poorte bistro
Le Papillon  Bistro…………………………Onze favoriet in Elburg
Da Pietro  Italiaan

Kiezen jullie liever voor een afhaalmaaltijd of thuisbezorgd maaltijd, dan mag dat uiteraard ook. Onze eetzaal, servies en bestek is ten allen tijden te gebruiken.

Het Wellnest als vakantiehuis!

Geniet met jullie eigen familie van het luxe vakantiehuis op de Veluwe. Exclusief te huur zodat jullie kunnen genieten volop privacy met eigen tuin, keuken, woon- en zitkamer en natuurlijk de luxe slaapkamers. B&B Het Wellnest ligt dichtbij het Belvederebos aan de Veluwezoom. Even weg van huis en geheel ontzorgd van vakantie genieten. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken en keukenlinnen is aanwezig.

Wat is er te doen

Tijdens het verblijf kun je hier heerlijk wandelen of fietsen op de Veluwe en genieten van het Hulshorsterzand, het Leuvenumse bos met de mooie beken, de heide en de prachtige omgeving.

Wij hebben Stella e-bikes met gratis fietsroutes te huur voor € 20,- per dag Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk ook. 

Zo doen wij er alles aan om u toch een aangenaam en relaxed verblijf aan te bieden zonder tekort te doen aan alle hygiëne- en afstandsregels.

Annuleren?

Tot 7 dagen voor aankomst kan er gratis geannuleerd worden. Indien het verblijf reeds betaald is, ontvangen jullie een voucher voor de verblijfskosten zodat jullie minivakantie toch kan plaatsvinden op een andere datum.

Wij hopen van het verblijf bij Het Wellnest op deze manier toch een fijn uitstapje te maken in deze roerige tijd. Mocht je vragen hebben dan hoor ik die uiteraard heel graag van je.

Wij wensen jullie veel gezondheid en zien jullie komst graag tegemoet.

Hartelijke groeten,

Christa van Dongen