Wij zijn gewoon open ! Huur Het Wellnest als vakantie woning. t/m 31-3-2021 met 20% korting

Op zoek naar rust, natuur én buiten? Dan hebben wij goed nieuws voor alle levensgenieters onder ons. B&B Het Wellnest blijft gewoon gasten blijven ontvangen in deze periode alleen nu even zonder ontbijt. Natuurlijk doen we dit wel met voldoende hygiëne maatregelen om voor iedereen het verblijf zo veilig en relaxt mogelijk te houden. Geen zorgen over besmettingen, verzinnen wat nu weer te doen, maar gewoon even er tussenuit en ontspannen!

Onze maatregelen
  • In de ontbijtruimte kan 1,5 meter tussen de tafels en de gasten behouden worden. 
  • Het Wellnest is zeer ruim opgezet en gasten lopen hier elkaar niet in de weg. Iedere kamer is ruim en voorzien van eigen badkamer.
  • Tot en met 19 januari 2021 is er geen B&B verblijf met ontbijt mogelijk. Hopelijk daarna weer wel 😉

Het Wellnest als vakantiehuis!

Geniet met jullie eigen familie van het luxe vakantiehuis op de Veluwe. Exclusief te huur zodat jullie kunnen genieten volop privacy met eigen tuin, keuken, woon- en zitkamer en natuurlijk de luxe slaapkamers. B&B Het Wellnest ligt dichtbij het Belvederebos aan de Veluwezoom. Even weg van huis en geheel ontzorgd van vakantie genieten. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken en keukenlinnen is aanwezig.

Wat is er te doen

Tijdens het verblijf kun je hier heerlijk wandelen of fietsen op de Veluwe en genieten van het Hulshorsterzand, het Leuvenumse bos met de mooie beken, de heide en de prachtige omgeving.

Wij hebben Stella e-bikes met gratis fietsroutes te huur voor € 20,- per dag Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk ook. 

Zo doen wij er alles aan om u toch een aangenaam en relaxed verblijf aan te bieden zonder tekort te doen aan alle hygiëne- en afstandsregels.

Annuleren?

Tot 7 dagen voor aankomst kan er gratis geannuleerd worden. Indien het verblijf reeds betaald is, ontvangen jullie een voucher voor de verblijfskosten zodat jullie minivakantie toch kan plaatsvinden op een andere datum.

Wij hopen van het verblijf bij Het Wellnest op deze manier toch een fijn uitstapje te maken in deze roerige tijd. Mocht je vragen hebben dan hoor ik die uiteraard heel graag van je.

Wij wensen jullie veel gezondheid en zien jullie komst graag tegemoet.

Hartelijke groeten,

Christa van Dongen