B&B Het Wellnest wint opnieuw Gouden Zoover Award in 2022

Zoover Awards B&B

B&B Het Wellnest behoort tot de top 10 beste accommodaties van het land met een Golden Zoover Award en een 9,5 op Booking.com.

2022 was het zesde jaar waarin B&B Het Wellnest gasten mocht ontvangen voor een heerlijke minivakantie op de Veluwe. Al ruim 500 gasten hebben een prachtige review achter gelaten op Zoover. Zij beoordeelden B&B Het Wellnest met een 9,4.

Het Wellnest is zoals we het zelf graag zouden willen

Christa van Dongen

Golden Award

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar weer op de 7e plaats geëindigd zijn. Ook aankomende jaren gaan wij ons best doen jullie een geweldige tijd te bezorgen.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar worden meegenomen.

Zoover Awards 2018 Het wellnest


Over B&B Het Wellnest

In 2011 begon Christa van Dongen met B&B Het Wellnest in IJmuiden. Na een aantal jaar smaakte dit naar meer; meer kamers en een andere omgeving. Toen de mooie B&B in Hulshorst te koop kwam op de perfecte locatie was het een kleine stap om haar droom na te jagen. Hier heeft zij de plek gevonden om haar ideeën vorm te geven en, even zo belangrijk, waar ze haar gasten wenst te ontvangen om hen te kunnen laten genieten van alle hoogtepunten die de Veluwe te bieden heeft.