B&B Het Wellnest wint opnieuw Gouden Zoover Award in 2018

Zoover Awards B&B

B&B Het Wellnest behoort tot de top 10 beste accommodaties van het land met een Gouden Zoover Award en een 9,5 op Booking.com.

2018 was het tweede jaar waarin B&B Het Wellnest op een nieuwe locatie gasten mocht ontvangen voor een heerlijke minivakantie op de Veluwe. Al 221 gasten hebben een prachtige review achter gelaten op Zoover. Zij beoordeelden B&B Het Wellnest met een 9,6.

Het Wellnest is zoals we het zelf graag zouden willen

Christa van Dongen

Gouden Award

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar 3 plekken zijn gestegen vergeleken met vorig jaar naar de 7e plaats. Op naar volgend jaar waar we ons best gaan doen om in de top 5 te eindigen.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

Zoover Awards 2018 Het wellnest


Over B&B Het Wellnest

In 2011 begon Christa van Dongen met B&B Het Wellnest in IJmuiden. Na een aantal jaar smaakte dit naar meer; meer kamers en een andere omgeving. Toen de mooie B&B in Hulshorst te koop kwam op de perfecte locatie was het een kleine stap om haar droom na te jagen. Hier heeft zij de plek gevonden om haar ideeën vorm te geven en, even zo belangrijk, waar ze haar gasten wenst te ontvangen om hen te kunnen laten genieten van alle hoogtepunten die de Veluwe te bieden heeft.