Droom niet je leven maar leef je dromen!

Ken jij dat ook? Dat gevoel van “Is dit het nou?”.  !

Dat gevoel heb ik meerdere keren in mijn leven gehad en ik heb het roer dan ook steeds omgegooid maar nooit zo radicaal als nu. De eerste keer was ik 29 jaar en zwanger van mijn eerste kindje. Ik begon toen mijn eigen administratiekantoor samen met 2 anderen. Ik wilde geen baan, ik wilde vrij zijn! Na 16 jaar was de uitdaging weg en nam ik een sabbatical want ik had weer “Dat gevoel “. Wat wil ik nou eigenlijk?

Ik ben kunstacademie gaan doen, lekker schilderen, een moestuin gekocht om te tuinieren. Om geld te verdienen ben ik netwerkmarketing gaan doen (écht niet mijn ding!) dus toch weer terug de accountancy in maar nu als ZZP’er, lekker in mijn eentje, echte vrijheid! Geweldige parttime projecten oppakken in combinatie met dingen doen die ik leuk vind en dat beviel me goed.

Volg je hart

Maar toch, toen “dat gevoel” wéér de kop op stak ben ik 5 jaar geleden gestart met mijn  Bed and Breakfast. 1 kamer in mijn huis in IJmuiden was over, dus dat ging ik doen want dat was wat ik  mijn hele leven al wilde: een pensionnetje of een boerderijtje waar ik workshops kon gaan geven of een camping. In ieder geval iets waar ik met mijn verzorgende karakter los kon gaan.

Maar dacht ik : “Dan ga ik het wel goed doen”! Zoals ik het zelf graag zou willen aantreffen. Niet een klein stoffig slaapkamertje maar de perfecte kamer met luxe boxspring, een minibar op de kamer, een goed koffieapparaat, een badkamer en suite met luxe Sunshower en regendouche, een eigen toilet, een TV met 50 zenders (niets is zo ergerlijk als een ruisende TV met weinig zenders) en een fijn dakterras met loungeset waar je lekker op je eigen plekje buiten kunt zitten.

De naam was snel bedacht en “B&B Het Wellnest” werd een feit. In onze vertrouwde woning was het een uitgelezen kans om te kijken of ik B&B écht leuk vond. Altijd is het een feest, zulke leuke gasten uit verschillende landen hebben we mogen ontmoeten. De hoge scores bij Booking.com zijn de vertaling van hoe leuk ik B&B vind!

Het roer om!

De afgelopen 4 jaar is super goed bevallen maar ja, afgelopen maanden kwam het toch wéér : “Dat gevoel” en “Wat wil ik nu eigenlijk echt?”. Dat is een moeilijk te beantwoorden vraag kan ik je vertellen maar na 30 jaar weet ik het eindelijk “ik wil gewoon méér B&B gaan doen! Niet één kamer maar meerdere kamers op een mooie landelijke plek met een mooie tuin waar ik kan moestuinieren en workshops kan geven. Ik wil minder binnen zitten achter mijn computer en meer buiten zijn. Het roer om!

Google is je vriend als je iets zoekt en ik vond dan ook al snel een prachtig pand in Hulshorst. Een tot B&B verbouwde oude hallenboerderij uit 1744 die al van oudsher een herberg is geweest. Het perfecte pand op de perfecte plek. 

Aan de rand van de Veluwe, bij bossen, in het midden van het land, een B&B met 5 prachtige gastenkamers met allemaal een eigen luxe badkamer, vlak bij het schattige plaatsje Nunspeet met vele terrasjes en restaurantjes, op 5 autominuten van Wellnessresort De Zwaluwhoeve……SUPER!

B&B Het Wellnest op de Veluwe is een feit – 4 augustus 2017 gaan we open!!

Dit was echt LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT. Op 1 januari stuurde ik mijn ondernemersplan naar de bank en inmiddels ben ik de super trotse en enorm blij bijna-eigenaar van dit pareltje in Hulshorst. Op 24 juli 2017 krijg ik de sleutel en 4 augustus 2017  gaat de nieuwe B&B Het Wellnest op de Veluwe open!

Ik heb er zo’n zin in, je wil het niet weten! Alles bruist en borrelt in me en ik vind het geweldig. Ik hoop dat ik met mijn vele leuke ideeën en deze fantastische romantische B&B jullie nog vele leuke herinneringen kan bezorgen waar je nog lang met plezier aan terug zult denken. Ik ga er voor!

Droom niet je leven maar leef je dromen. Echt hoor…. DOEN!

Liefs en hopelijk tot snel,

Christa